Communicatie & PR voor de ondernemersvereniging

 

Ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD) is een vereniging met circa 400 leden die de belangen behartigt van ondernemers uit de gemeente Dronten. Naast het behartigen van de belangen verzorgt zij netwerkevenementen en evenementen om kennis te delen.

Sind juli 2016 mag JAM marketing de communicatie & PR voor OVDD verzorgen. De taken omvatten een breed scala aan werkzaamheden: bijhouden sociaal media en website, e-mailings verzorgen, presentaties maken, evenementen organiseren, redactie ledenmagazine en organiseren van een verkiezing Onderneming van het Jaar.

Daarnaast vindt er een aantal keer per jaar een Professioneel Overleg Flevoland plaats met andere verenigingsmanagers van bedrijfskringen uit Flevoland samen met VNO-NCW. Maar ook in gesprek gaan met andere organisaties en onderzoeken waar we kunnen samenwerken en elkaar kunnen versterken behoren tot de taken. Een zeer dynamische functie! Communicatie & PR maakt deel uit van het verenigingsmanagement dat bestaat uit een secretaris, Bea Mantel, rechts headerfoto) en een communicatie & PR manager (Janke Bosma, links headerfoto). Het verenigingsmanagement staat in dienst van een 9 koppig bestuur, waarbij uit elke plaats uit de gemeente Dronten 3 personen zijn vertegenwoordigd.

 

website OVDD
communicatie@ovdd.nl

 

De gebruikte foto’s zijn van Fotostudio Wierd.

OVDD_zomerfeest_2017
OVD_Nieuwjaarsfeest
OVD_Nieuwjaarsfeest1