Campagne Elias Beeckman

 

In Ede op de Veluwe worden de kazerneterreinen ontwikkelt tot woonwijken in het project Veluwse Poort. Op deze bijzondere locatie ontwikkelt Bouwbedrijf Noordersluis de Elias Beeckman kazerne. De gebouwen op Elias Beeckman hebben de status Rijskmonument gekregen, waardoor het project niet alleen in een bijzonder fraaie omgeving is gesitueerd, maar ook een stuk Nederlandse geschiedenis vertegenwoordigt.

Alinda Boeve van Bouwbedrijf Noordersluis benaderde mij, omdat haar marketing medewerker met zwangerschapsverlof was. De campagne was een hele uitdaging; binnen 4 weken zou de verkoop van het eerste gebouw van start gaan. JAM marketing mocht de resources uitzoeken, planningen maken,   teksten schrijven, fotografie begeleiden en de volledige projectbegeleiding verzorgen.

Samen met Flinder Reclamestudio uit Dronten is JAM marketing de uitdaging aangegaan om de volgende middelen te ontwikkelen: logo, bouwhekdoek, advertentie, persbericht, tijdelijke landingspagina, website, consumentenbrochure van 28 pagina’s, beleggersbrochure 28 pagina’s. Daarnaast is er gefotografeerd op locatie, zijn er Artist Impressions gemaakt en plattegronden verzorgd.

De samenwerking met Flinder en Bouwbedrijf Noordersluis was enorm leuk en inspirerend. In het tijdsbestek van 4 weken waren de afgesproken middelen gereed. Voor de beleggersbrochure hadden we een week extra.

Bekijk de beleggersbrochure

werkzaamheden

  • projectbegeleiding
  • creatieve briefing
  • teksten schrijven
  • fotografie begeleiding op locatie
Untitled-1
NOO_cover
NOO_website