Wie alleen werkt, telt op.
Wie samenwerkt, vermenigvuldigt.
jankeovermij

Wij is wisselend

U had het vast al door: de ene keer zeg ik ‘wij’ en de andere keer ‘ik’. Dat komt omdat een goede identiteit, imago en campagne ontwikkelen teamwerk is. De ene keer is ‘wij’ de samenwerking tussen JAM en uw mensen, waarbij we voortdurend met elkaar in gesprek zijn. De andere keer staat ‘wij’ voor alle professionals achter JAM, die bijdragen aan de beste keuze met het meeste resultaat. En ‘ik’, dat ben ik letterlijk zelf, altijd bezig om uw communicatie de juiste richting te laten opgaan.

Daarvoor is een heleboel kennis en ervaring nodig, gemixt met precies dat goede beetje onderbuikgevoel. Na meer dan twintig jaar in het communicatievak, zowel aan klantzijde als aan bureauzijde, weet ik persoonlijk hoe belangrijk die combinatie is. Want alleen uw doelgroepen bereiken is niet voldoende; het gaat om de klik. Tussen u en uw klanten. En tussen u en JAM.

Waar kan ik u mee helpen?

Advies met betrekking tot welke middelen voor welke doelgroep en welk doel te gebruiken (marketing en PR)

Communicatie van bijvoorbeeld uw social media strategie, contentplan, acties, producten en diensten

Organisatie van uw evenement (feest, bijeenkomst, opening)

Teksten voor uw persbericht, folder, nieuwsbrief, direct mailing of website

Communicatieadvies
Projectmanagement
Trafficmanagement

De kracht van individuele talenten

Ik geloof in de kracht van samenwerken in een team, waarbij de talenten van ieder teamlid ten volle worden benut. Ik ga daarbij uit van de individuele talenten van de teamleden.

Door deze talenten met elkaar te combineren ontstaat er een samenspel met als resultaat de beste oplosssingen voor de opdrachtgever.

En de opdrachtgever?
Die maakt het team compleet.Want wie kent zijn markt en de klanten beter dan de opdrachtever?

-Janke Bosma